Младият нападател на Левски Сашо Киров попадна в групата от 18 футболисти за мача с Черно море. Треньорът Станимир Стоилов заяви, че 17-годишният футболист заема мястото на Екундайо Джайеоба. Любопитно е, че Александър Киров играе с култовия за „сините” фенове номер девет.

От групата в трета поредна среща отсъства капитанът на Левски Елин Топузаков. Станимир Стоилов има една въпросителна около стартовите си единайсет за мача срещу „моряците”.

Вратар ще е Георги Петков, отбраната на Левски ще изглежда в традиционния си напоследък вид – Миланов, Рабех, Томашич и Вагнер. В средата на терена и атака ще започнат следните футболисти – Ричард, Бардон, Телкийски, Димитров и Домовчийски.

Ако Тасевски не е готов за титуляр, Стоилов ще избира измежду Боримиров и Сърмов за последното място в титулярния състав.

Ето и осемнайсетте на Левски за двубоя за Черно море: Петков, Митрев, Миланов, Томашич, Рабех, Вагнер, Бензукан, Ричард, Боримиров, Сърмов, Иванов, Тасевски, Балтанов, Бардон, Телкийски, Димитров, Киров, Домовчийски