Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров остана доволен от резултата, но не напълно от играта на неговия тим след дербито с Литекс в Ловеч от третия кръг на А група, завършило 0:0.

„Като че ли не играхме както в другите мачове. Може би имаше и умора във футболистите. Вкарахме и петима нови в състава. Направихме го да освежим състава, но явно умората си казва думата”, започна коментара си за мача Александров.

„Една добра точка и продължаваме напред. Готвим се за четвъртък (б.р – реванша с Щутгарт от третия квалификационен кръг на Лига Европа). Най-важното за пореден път е да възстановим футболистите, защото в тях има умора и това си личеше тази вечер”, каза още един от босовете в пловдивдивския тим.

„Сигурно и футболистите са мислили за мача с Щутгарт. Ние им казахме да мислят за Литекс. Все пак една точка си е една точка, добре че не загубихме. Продължаваме напред. Може би този път не играхме така както искаме, но има и такива мачове. Важното е, че не загубихме”, категоричен бе футболист №1 на България за 1999 година.

„Липсата на голови положения за нас може би се дължи на факта, че вкарахме петима нови в състава. Може би на някои от тях все още им бяга идеята за футбола, който практикуваме. Но във времето и това ще се подобри. Литекс са добър и стойностен отбор и важното е, че не загубихме”, продължи Александров.

„Дай Боже да отстраним Щутгарт! Не отиваме в Германия да се предаваме, а да ги отстраним, ако можем. Няма какво да губим, само може да спечелим”, завърши спортният директор на Ботев Пловдив.