Спортният директор на Ботев Александър Александров, отново взе отношение по скандала с Бобан Грънчаров, който коства мястото на македонския национал в тима на „канарчетата”.

„С Бобан нито сме се псували, нито сме се били. Това, което съм имал да го казвам, съм го казал. Като съм на пътя на истината и говоря само истината ми е много лесно. Грънчаров ни беше най-добрия защитник, но си има правила, които трябва да се спазват. И те са за всички”, категоричен бе Кривия.

„Да нападнеш без причина спортния си директор, не е малко. Нямаш право на такова нещо. Йерархията трябва да се спазва. Смятам, че сме взели правилното решение, връщане назад няма. Съгласували сме го и със собственика. Все пак бобан е чужденец в България и най-малкото трябва да е за пример”, добави Александров.

„Да се надяваме Валери да отиде и да продължи кариерата си някъде другаде. Имахме очаквания, че ще ни помогне. Явно във футбола има и такива моменти. Ако се появи отбор, който да го иска ще се разделим по взаимно съгласие. Ако не по някакъв начин ще се опитаме да разтрогнем с него”, завърши един от шефовете на Ботев Пловдив.