Отборът на Локомотив Мездра стартира зимната си подготовка днес само с 17 налични футболисти. На първото занимание се явиха двама нови състезатели. Преотстъпеният от Левски Борислав Балджийски и бившият футболист на Миньор Перник Венцислав Василев. В отбора на Локомотив ще продължи да играе и Исмаил Иса.

Ръководството на тима очаква към отбора да се присъединят още четирима играчи, но на този етап не желаят да споменават техните имена. От първото занимание на тима за новата година отсъстваха и двамата чуждестранни футболисти Майк Тевия и Бамба. Те ще се присъединят по-късно към подготовката на тима, която на този етап ще протече при домашни условия на клубната база в Мездра. От ръководството са заявили желание отборът да участва на международния турнир в Албена.

Напусналите футболисти в посока други отбори са Христо Иванов (Монтана), Владислав Узунов, Стефано Кунчев (Славия), Иван Минчев и Атанас Трендафилов.

Бразилският халф Даниел Моралес се появи на стадиона в Мездра но не тренира със съотборниците си. По всяка вероятност кариоката ще напусне тима от Мездра. Още трима състезатели са подали молби до Арбитражната комисия за разтрогване на договорите си Георги Каранейчев, Милчо Макенджиев и Георги Георгиев. В момента футболистите разговарят с изпълнителния директор Георги Бачев за прекратяване на договорите по взаимно съгласие.

Вратари: Йордан Линков

Защитници: Предраг Пажин, Николай Христозов, Цветан Зарев, Станимир Господинов, Здравко Станков, Явор Янков, ВЕНЦИСЛАВ ВАСИЛЕВ

Халфове: Страти Илиев, Любомир Тодоров, Димитър Петков, Виктор Софрониев, Даниел Моралес, Анатоли Тодоров, БОРИСЛАВ БАЛДЖИЙСКИ

Нападатели: ИСМАИЛ ИСА, Боян Гайтанов, Борислав Хазуров, Георги Владимиров

Това е групата, която тренира днес.