Спряганият за нов треньор на Левски Сале Янкович говори пред Гонг относно възможността да се завърне на „Герена“. Преди години той беше част от екипа на Славолюб Муслин, който спечели дубъл със „сините“.

„Не съм говорил с никой от Левски. Това не е първият път, в който се споменава моето име за треньор на Левски. През ноември 2011 година аз наистина говорих с Левски. Тогава не се стигна до договор, тъй като аз имах ангажимент с младежката селекция на Сърбия. Сега знам, че името ми отново се спряга за Левски, но не съм говорил с никой“, обясни сръбският специалист.

„В добри отношения съм с Наско Сираков, знаете че ние работихме с него преди години, когато успяхме да спечелим дубъл в България. Това стана през сезон 2002-2003 година. За Наско мисля само най-хубави неща, много е добре за Левски, че той отново се върна в клуба, но пак ще кажа, че не сме говорили“, добави Сале Янкович в интервюто си пред Гонг.

„Знам много добре, че когато си треньор, всичко е възможно. Не обичам да говоря за неща, за които не съм сигурен. Засега няма нищо, но ако има, ще разберете“, сподели сърбинът.

„В момента съм свободен агент. В един момент бях младежки селекционер на Сърбия и треньор на Цървена Звезда. Сега обаче нямам ангажимент нито с Футболния съюз на Сърбия, нито с Цървена Звезда. Свободен агент съм, така може да се каже“, отбеляза Янкович.

„Аз знам всичко за Левски. Аз от 2002 година съм голям левскар. Гледам мачовете по интернет, знам всичко, което се случи в края на миналия сезон. Гледах мачовете с Лудогорец и Славия, това са трудни моменти. Знам какво е положението в Левски, трудно е, но Левски е голям отбор и може да върви напред. Видях и вчера, че в 12-та минута отборът губеше с 0:2 и беше с червен картон. Това беше тежка загуба“, каза още Янкович пред Гонг.

„Поддържам контакт с Муслин и Ратко Достанич. Славолюб от три години е в Русия, а с Ратко скоро се видяхме, той е тук в Сърбия. Знаете, че беше за малко треньор на Левски, беше и в Звезда. Винаги се радвам, когато имам контакт с хората от Левски, но това не значи, че може да имам ангажимент с клуба. Както вече ви казах от 2002 година съм голям левскар. Тача Левски и гледам всички мачове, голям фен съм на отбора“, завърши спряганият за нов треньор на „сините“ Сале Янкович.