Нападателят на Локомотив Пд Стойко Сакалиев изненадващо разкри, че след мача с ЦСКА, в който взе участие и предизвика скандал между двата клуба, си е сменил личния мениджър. „Вече не работя с Лъчезар Танев, а с Емил Данчев. Решението ми е лично и не искам да коментирам причините за това,” заяви Сакалиев по време на връчването на приза за футболист на месец октомври в анкетата на пресклуб „България”. Сакалиев получи 13 гласа от 26-те гласували медии. Втори остана Здравко Лазаров с 9, а трети - Дениран Ортега с 4 гласа.

„Истината е, че в договора между Локомотив и ЦСКА има клауза, в която се казва, че не трябва да играя срещу „червените”. В нормативните документи на БФС обаче няма точка, по която да ми бъде забранено да участвам в този мач. Според мен единственото, което може да се случи е граждански иск от ЦСКА към Локо Пд с финансово обезщетение,” коментира Сакалиев преди утрешното заседание на Арбитражната комисия, което ще реши казуса с него и другите двама преотстъпени от ЦСКА в Локо Пд играчи.

„Живеем в България и всичко е възможно. Има силни хора, които помагат и нищо чудно ЦСКА да постигне своето. Очаквам всичко и съм подготвен. Най-лошото е, че може да не играя футбол до края на сезона,” допълни още футболистът. Той за пореден път потвърди, че единственият отбор на сърцето му е ЦСКА. „Винаги ще обичам ЦСКА и този отбор ще е шампион тази година. В Локомотив Пд, ако се направи добра селекция и се работи нормално може да се бори за третото място,” прогнозира бургазлията.