„Не е приятно за нито един стар футболист, който играе от много време, да гледа съотборниците си отстрани. По този начин се измъчва”, сподели футболистът на ЦСКА Стойко Сакалиев. „Някои от лекарите казаха, че няма да играя повече футбол. Но всичко е въпрос на желание. Тази една година ми беше много трудно. Все още не мога да се адаптирам в отбора”, каза нападателят.

„Тази контузия ме промени. Вече съм по-уравновесен човек, по-спокоен. Но всеки обича да се весели през нощта”, смята Сакалиев.

„Според мен Стойчо Младенов е не само треньор, но и психолог. Той въздейства на всеки играч, може да го мотивира, така че той да излезе на терена и да даде всичко от себе си. ЦСКА винаги атакува, а не се защитава”, заяви Сакалиев.

Според нападателя на „червените” в такива дербита стадионите винаги трябва да са пълни. „В последно време няма чак толкова много публика и това не е хубаво за футболистите. Специално в този мач мисля, че ще има повече фенове, защото разликата между нас и Левски е малка”, каза Сакалиев.

Прогнозирай ЦСКА - Левски тук!