Нападателите Стойко Сакалиев и Жозе Фуртадо ще пропуснат и днешната контрола на ЦСКА срещу Хонвед от 17 часа, на спортния комплекс „Аркадия” край Белек. Сакалиев, който няма официален мач от една година, е почуствал леки болки в десния крак, поради което пропусна вече мача срещу Спартак Търнава. Старши треньорът Пламен Марков не желае да рискува и да избързва с включването му, тъй като разчита изключително много на Саката за пролетния дял на първенството.

Състоянието на Фуртадо също не му позволи да играе срещу словаците онзи ден. Все пак за него съществува минимална вероятност да се появи в игра тази вечер, но това ще се изясни едва на разбора преди мача. При това положение се отваря място за последна проба на нигериеца Алекс Одуче. От днешното му представяне зависи дали ще остане или си търси късмета другаде. На този етап шансовете Одуче да стане част от „червените” са минимални.

Срещу Хонвед вероятно в атака ще се появи и румънеца Алекс Пицурка, който не попадна в групата за първата контрола тук.

В близките часове се очаква най-сетне венецуелеца Леополдо Хименес да си тръгне от лагера на ЦСКА. Латиноамериканецът вчера тренираше с отбора, тази сутрин също бе в екип и по нищо не личеше, че вече не е част от „армейците”. За сметка на това, днес трябва да се появи Евгени Йорданов, а след полунощ има шанс да се присъедини и другия чакан на проби нигериец – Съндей Абаше. Неговото бързо идване зависи от темпото при вадене на турска виза в София. Пламен Марков очква с нетърпение за третата си проверка на турска земя да разполага и с тримата национали – Валентин Илиев, Александър Тунчев и Флорентин Петре.