Официалният сайт на Левски честити рождения ден на Наско Сираков, който днес навърши 50 години. Бившият изпълнителен директор на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ е една от ярките легенди на „сините“. Той е голмайстор за всички времена на Левски, като е забил общо 206 попадения за тима.

Сираков има шест титли като футболист на Левски и още една камара успехи като ръководител на „сините“ от София. С екипа на родния си клуб, Сираков участва в най-гръмкото Вечно дерби за Левски, което завърши 7:1. В него Наско вкара цели четири гола.

Освен с Левски, Сираков стана шампион на страната и със Славия. Той остави диря и в националния отбор на България, с който стана четвърти в света.

Наско Сираков има два гола на две различни световни първенства. Легендата се разписа във вратите на Италия и Аржентина съответно през 1986 и 1994 година.

Той бе директор на Герена през 2006 година, когато Левски стигна до историческо за българския футбол класиране в Шампионската лига през 2006 година, след като няколко месеца преди това сините играха и на 1/4-финалите в Купата на УЕФА.

Екипът на Гонг пожелава на Наско Сираков много здраве, щастие и успехи!