За седма поредна година сайтът на Берое организира конкурса "Мис Берое Фенка". Феновете на клуба ще трябва да изберат най-симпатичната привърженичка на тима. Желаещите да се запишат в конкурса трябва да са поне на 14 години и да изпратят свои снимки (поне 2 снимки на които ясно се вижда лицето и поне 2 снимки в цял ръст, правени през последните 6 месеца) и кратка информация за себе си на следния адрес konkurs@beroe.eu. По традиция идеята на конкурса е да се избере най-чаровната фенка сред почитателките на Берое.

Снимките трябва да отговарят на следните условия: трябва да са правени през последните 6 месеца, два от фотосите трябва да показват участничката в цял ръст, на две снимки трябва да се вижда лицето на канидатката. Поне една снимка задължително трябва да подчертае на кой отбор е привърженичка кандидатката, т.е. да е с беройска фланелка, шапка, шалче, знаме и/или друг беройски фенартикул. Задължително е в информацията за себе си освен да напишат имената и възрастта си, да отговорят и на следните въпроси:

1. От кога си почитателка на Берое?

2. Колко мача на Берое си посетила (приблизително)?

3. Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на Берое?

За пръв път конкурса ще бъде проведен на 2 етапа. В първия кръг кандидатките ще бъдат оценявани в страницата на Берое във facebook чрез харесвания на снимки. 5-те най-високо оценени кандидатки продължават във втори кръг, в който ще бъдат интервюирани по-подробно относно себе си и любимия тим.

Крайния срок за изпращане на писмата със заявки за участие е 24 февруари, а победителката ще бъде обявена на 8 март - международен ден на жената. Спечелилата участничка ще получи възможността да се запознае с любимия си футболист, както и професионална фотосесия с беройски фенартикули. За преминалият първия етап участнички пък ще има оригинална фланелка на отбора с автографи на всички футболисти.

За трета година сайтът на Берое ще избере своя фаворитка, като журито освен снимките ще оцени и привързаността и фенското присъствие на участничката.

За допълнителна информация за конкурса, моля пишете на konkurs@beroe.eu.