Бившият нападател на ЦСКА и настоящ капитан на Етър Дормушали Саидходжа се превърна в треньор на отбора поне за ден. Днес „виолетовите“ тренираха двуразово, а Саидходжа води тренировката в тандем с треньора на вратарите Румен Данков. Причина за настоящата ситуация е висящото положение на Етър и липсата на старши треньор. Сердар Даят си замина за Турция и е много вероятно да не се върне въобще в България. Футболистите и щаба на Етър изчакват собственика на отбора Фейзи Инханлъ, който тази вечер трябва да пристигне в Сливен, за да се реши бъдещето на отбора. Очаква се Етър да доиграе шампионата, като в момента се търси нов наставник.

Упорито се твърди, че на поста ще бъде назначен бащата на Валери Божинов Сашо Ангелов, който вече е водил „виолетовите“. Той е и бивш наставник на Ботев Враца. Според запознати обаче Ангелов е отклонил офертата на Етър.

Очаква се решение на ръководството кои футболисти ще довършат първенството.

От Етър заплашиха, че ще напуснат българската „А“ група след загубата от Локомотив Пловдив с 0:3. За момента няма официално решение, но последната информация сочи, че „болярите“ ще доиграят шампионата.