Ръководството на Етър в лицето на изпълнителния директор Ендер Дормушев е спретнало сериозен бойкот на старши треньора на тима Цанко Цветанов, научи Гонг. Това е станало веднага след мача от 8-ия кръг на А група между „болярите” и Локомотив Пловдив във Велико Търново, завършил 1:1.

Минути след края на мача Цветанов е влязъл в съблекалнята и е поискал от изпълнителния директор да бъде подадена жалба срещу съдията от Кърджали Димитър Андреев. Причината – ситуацията при гола на Локомотив. Според героя от САЩ' 94 е имало нарушение срещу вратаря на Етър Цветомир Цанков. Наставникът на Етър преди това се е консултирал със сериозни имена в съдийството присъствали на трибуните на стадион „Ивайло”, които също били категорични, че има нарушение срещу стража на „виолетовите”.

Изненадващо Дормушев категорично отказал да напише жалбата срещу съдията Андреев, а минути по-късно словоохотливо обясняваше пред медиите, че аматьорското управление на Етър се дължи единствено на Цветанов и в понеделник проблемът ще бъде решен.