Румънецът Кристиян Мускалу донесе победата на Черноморец над Локомотив Пд с 1:0 в мач от 17-ия кръг на първенството в дублиращата група, който се игра днес в Поморие. Лошите метеорологични условия затрудниха действията и на двата отбора.

Новото попълнение от зимната селекция на „акулите” вкара единствения гол още във втората минута. Черноморци, в чийто състав фигурираха половин дузина футболисти от представителния мъжки тим, продължиха да доминират до края, но пропуски ги лишиха от по-изразителен успех.

Пловдивчани имаха в редиците си единствено трениращите с мъжете Георги Бъчваров и Рангел Абушев. Най-сериозните пропуски пред вратата на Черноморец направиха Георги Петров-Геша, Иван Стоянов, Васил Сантов и на два пъти Абушев. Освен тях с добра игра се отличи и капитанът Ивайло Герджиков. Бъчваров бе заменен принудително в 65-ата минута, но травмата му не е сериозна.

Дубълът на „акулите” се намира в „златната среда” на класирането с актив от 24 точки, а пловдивчани останаха в долната половина с 18 точки.