Новопривлеченият бразилски вратар Родриго Галато ще дебютира днес за Литекс в контролата със сръбският гранд Партизан. Мачът е от 15:00 часа на хотелски комплекс „Глория Верде” в Белек.

Бившият страж на Атлетико Паранензе ще изкара 45 минути на вратата на „оранжевите”. Другото полувреме на вратата на ловчанлии ще бъде Урош Голубович. Все още обаче не е ясно кой от двамата ще започне като титуляр спаринга срещу втория в сръбското първенство. Галато е единственото ново попълнение за Литекс от отварянето на зимния трансферен прозорец до този момент.

Бразилецът Диего и французина Александър Барт направиха лека тренировка тази сутрин на помощното игрище на хотел „Риксос”. Двамата имат да наваксват в подготовката и затова бяха натоварени с допълнително занимание, докато съотборниците им почиваха.

Двамата обаче ще могат да вземат участие в контролата с Партизан днес. В Литекс всички са здрави и наставникът на „оранжевите” Ангел Червенков ще има пълен избор за окомплектоването на състава си за мача.