Отборите на Родопа и Черно море не успяха да си отбележат гол в мач от 24-я кръг на А футболната ни група. След 90 минути игра двата тима завършиха при резултат 0:0.

Още в началото на двубоя домакините имаха възможността да открият резултата. Анатоли Тодоров с далечен удар се опита да изненада вратаря Колев, но той успя да избие в последния момент.

В 15-та минута след грешно подаване на Лазаров от Родопа топката попадна в Костадинов, който остана сам срещу вратаря и стреля от границата на наказателното поле, но Петров спаси вратата си непокътната.

В 28-та минута домакините пропиляха едно от редките си положения пред вратата на гостите, след като Анатоли Тодоров и Стефан Учиков не се разбраха и Колев улови топката.

През второто полувреме двата отбора играха доста предпазливо, като домакините се опитаха на няколко пъти да застрашат по-опасно вратата на Колев, но до гол така и не се стигна.

Така след този мач Родопа остана в зоната на изпадащите, а шансовете на отбора от Смолян да се спаси са нищожни, тъй като шест кръга преди края „зелените”са на 11 точки от първия тим, който е над чертата. „Моряците” пък изпуснаха шанса да увеличат разликата си пред Славия, но продължават да са пети на една точка пред „белите” .