Робърт Петров няма да играе и в последната контрола на ЦСКА на холандска земя, в събота срещу Бурсаспор. Македонският национал продължава да лекува травма, която не му позволи досега да запише нито минута в предсезонните подготовки.

Едва от понеделник Петров ще се включи наравно със своите съотборници в тренировъчните занимания и по всяка вероятност ще играе в последните две контроли преди старта на първенството, които ще се изиграят в София.

Въпреки че преди два дни членът на УС на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че селекцията е приключила, „армейците” не са се отказали от привличането на поне един краен защитник от български клуб. Докато траеше контузията на Робърт Петров, черногорският младежки национал Никола Вуядинович показа доста бърза адаптивност в състава и няколко мача поред спечели доверието на Стойчо Младенов да започне като титуляр.

До края на деня пък ще стане окончателно ясно дали Велизар Димитром ще може да играе срещу Бурсаспор. Димитров пропусна поради възпаление на лимфните възли вчерашната проверка срещу Коняспор /2:0/.