Шампионите от Левски се готвят за предстоящото гостуване в неделя от 17 часа в Петрич на Беласица. Проблемите пред старши треньора Станимир Стоилов са свързани с прибирането на националите и здравословното им състояние.

Нигериецът Ричард Еромоигбе, след отложения мач с Того, вече си е в България и днес ще тренира. Мароканците Юсуф Рабех и Шакиб Бензукан си идват утре, а македонецът Дарко Тасевски привечер ще е в София и ако успее ще възстанови на Герена.

От българските национали Христо Йовов е с контузия от мача с Люксембург. Тепърва ще се разбере дали ще се възстанови за неделя. Игор Томашич игра цял мач и днес ще направи възстановяване.

Петков също записа 90 минути, но той ще тренира с вратарите. Телкийски и непопадналият в групата Лусио Вагнер ще тренират с тима.

На бразилеца му се събра много в дните с националния тим, а и беше болен преди Холандия. Едва ли някои може да му обясни как е най- виновен за загубата като от неговата зона не стана нито един от двата гола на лалетата.

След силния мач на Валери Домовчийски с младежите, Стоилов очаква силна игра от него и в неделя.

Левски ще тренира и в събота преди обяд в София, след което заминава за Мелник, където по традиция ще отседне и пренощува в хотел „Болярка” (на снимката). Там шампионите ще гледат по телевизията съботното дерби в А група.