„Готови сме, направихме добра подготовка. Ще продължим да работим още 5-6 дена до първия мач и следващия мач трябва да работим добре, за да донесем радост на феновете“, сподели старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро след пристигането на тима в София след края на лагера в Австрия.

„Ако играем като във вчерашния мач ще съм много доволен. Имам много добър отбор и ще играем срещу добър отбор (Милсами)“, заяви Рибейро.

„Чакам още двама играчи, които всеки момент ще пристигнат и тогава ще сме много по-силни. Чакаме ги и не искам нищо да коментирам преди това.

„Всички отбори са трудни, всеки един отбор в Шампионска лига е труден противник. Вярвам в моя отбор, знам, че сме качествен отбор и смятаме, че ще спечелим следващия мач и се надяваме на това.“

Относно съперника Милсами, Рибейро коментира: „Знаем всичко, гледахме видео на три мача и следващите дни ще ги изучаваме все повече и повече, за да бъдем готови и да ги елиминираме.“

„Не съм притеснен, не искам да се стига до защита, искаме да играем само за победа. Ще продължим да работим следващите дни“, допълни португалецът.