Халфът на Левски Дарко Тасевски все още виси за мача от Лига Европа срещу Лацио, научи Гонг. Македонският национал тренира, но участието му срещу италианците ще се реши на заниманието във вторник, което „сините” ще проведат на „Георги Аспарухов”.

Полузащитникът лекува мускулна травма, която получи на срещата с Виляреал от Лига Европа. След това Тасевски се разходи до Москва, където бе част от трансфера-менте в Рубин Казан.

Най-много след две седмици вратарят Божидар Митрев ще започне на тренира на пълни обороти. Стражът все още не се готви с топка, защото едва преди няколко дни му бе свален гипсът на счупената ръка.

Междувременно стана ясно, че във вторник (29 септември) „сините" ще проведат тренировъчно занимание в 17,30 ч., което ще бъде закрито за журналисти и лица, които не са свързани служебно с ПФК Левски.

В сряда (30 септември) в 17,00 ч., старши треньорът на Левски Ратко Достанич и футболист от тима, ще дадат брифинг в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на „Герена".

Същият ден в 17,45 ч. „сините" ще проведат тренировъчно занимание, което ще бъде закрито. На медиите ще бъде разрешено да наблюдават и заснемат само първите 15 минути от тренировката.

В четвъртък (1 октомври) от 20,00 ч. на стадион „Георги Аспарухов”, ще се състои срещата от груповата фаза на Лига Европа Левски - Лацио.