Вече бившият наставник на Литекс Лауренциу Регекампф разкри някои от причините, които го накараха да напусне Ловеч след само три месеца начело и да се върне в Стяуа. Вчера той изненадващо напусна "оранжевите" и пое гранда от Букурещ. 

"Бях в много добри отношения с хората в Литекс. Те се отнасяха много добре с мен, но в живота се случват неща, за които знаеш, че е по-добре да се случат. Затова не искам да говоря повече по тази тема и за България."

"Липсваше ми семейството, затова се върнах в Румъния. Обичам Стяуа, това е моят дом и затова ще работя тук и ще давам всичко от себе си всеки ден. Искам да сме шампиони и да изпреварим Астра", сподели Регекампф при представянето си. 

В Румъния вече излязоха информации и за обезщетението, което грандът от Букурещ ще трябва да плати за прекратяването на договора му с Литекс. То ще бъде 400 хил. евро, като лично босът Джиджи Бекали ще ги извади от джоба си. 

Местните медии разкриха и част от финансовите условия по контракта на специалиста. Ако той успее да направи Стяуа шампион и да го вкара в групите на Шампионската лига, ще получи 2 млн. евро бонус.