Разтрогналият през лятото с Левски френски халф Кевин Бру продължава с неволите в търсене на нов отбор. Близо два месеца, след като си тръгна от "Герена", той не може да намери нов пристан. 

Първоначално националът на Мавриций беше на проби във втора френска дивизия, откъдето именно дойде на "Герена" преди една година. Там обаче не беше одобрен. 

Сега в Англия пишат, че Бру се пробва да си осигури договор с представителя на Чемпиъншип Ипсуич. Полузащитникът е на проби при "трактористите", като се надява до края на седмицата да си завоюва контракт. 

Мениджърът Мик МакКарти ще следи под лупа изявите на Бру, като се очаква да разчита на него в контролата с Колчестър в сряда. Ако тогава се представи добре, французинът може и да се надява да си заслужи място в тима му. 

Дошлият миналото лято на "Герена" халф си тръгна по взаимно съгласие през май, след като се оказа ненужен в плановете на новия спортен директор Георги Иванов. А отделно и заплатата му беше изключително висока за налаганите нови стандарти на заплащане при "сините".