Голям треньор – малък инат! А Ратко е голям инат. Хванал се е за Левски като удавник за сламка и не се пуска. Нищо, че потопи отбора с пълна сила. Може и да е добър треньор, може да е много добър, но не е за Левски. Тук убеди всички, без Гонзо, че не става да е начело на тима.

Достанич може спокойно да си тръгне. Вече влезе в историята на Левски. Ако това е целта му, то успя в пълна степен. Сигурно ако го оставят още 2- 3 години може и да постигне нещо, но хората ще го помнят със срама от есента на 2009-та година.

Ратко твърди, че е щастлив да работи с Георги Иванов. Ако поне малко уважава Гонзо, то сърбинът трябва да си тръгне, защото ще влезе в историята и с това да докара феновете да намразят обичания от всички тях футболист.

Няма да се връщам на треньорските му грешки. Достатъчно е да си видял как при 2:1 за неговия тим той прави непростима грешка и пуска Боян Табаков вместо Лусио Вагнер. Няма да се бъркам и в тренировъчния му процес, но резултатите задължават Ратко да каже кратко и ясно: „Извинявам се на Левски! Тръгвам си. Желая успех на отбора.”

Георги Иванов сигурно има някакви управленчески идеи, но няма време за да ги осъществи. Той повече мисли как да спаси сърбина, отколкото поверения му тим. Сигурно вижда треньорските качества на Ратко, които другите не виждат. Сигурно иска да стигне с него до зимната пауза и тогава да гради отначало. Сигурно вярва в успеха на тандема му с Достанич, но няма кой да го търпи. Та днес Левски игра с предпоследния в групата. По- слаб съперник едва ли може да намери до края на годината. След като сега отборът не успя и то при 2:0 на полувремето, то срещу кой ще успее?

Димитър Димитров е свободен в момента. Не знам дали е най- правилният избор, но знам че се е доказал в Левски.Не съм и сигурен, че Херо ще иска да се върне в българското блато наречено „футбол”.

Да седнат Батков и Георги Иванов и да решат, но така нещата не могат да продължават. Срам, ама много срам и болка се събра в душите на сините фенове. А те не го заслужават, макар че някои от тях изгониха предишния треньор.

Левски ще го има и без Ратко Достанич. Сигурно и сърбина ще го има без Левски. Ние,българите, сме добронамерени хора и затова бихме му казали спокойно: „Ратко, тръгвай си! Желаем ти със следващия ти отбор да станеш шампион на Европа!”