Вторият в Румъния чака до дни Йордан Тодоров за подпис. Бекът на ЦСКА вероятно ще бъде поредният пласиран зад граница дни преди началото на първенството. Рапид Букурещ е бил най-настоятелен в интереса си към Тодоров. Според два независими и близки до играча източника, най-късно до вторник трансферът трябва да се осъществи.

Така зимната разпродажба в Борисовата градина ще придобие оше по-масови размери. Преди месец отбора напуснаха Кевин Амунике, Георги Чиликов и Абдер Кабус. На път да ги последват са Велизар Димитров, Валентин Илиев, младият Симеон Златев и сега Йордан Тодоров.

Гласеният за негов заместник в ЦСКА Ненад Настич днес се контузи на тренировка на отбора, като съмненията са за скъсани предни коленни връзки.

За Гонг шефът на Надзорния съвет Александър Томов потвърди за интерес от страна на чужди клубове към тези играчи, като заяви, че при добри оферти те ще напуснат „Армията”. Велизар Димитров ще играе в унгарския Залаегерсег, а Валентин Илиев в новака в руския елит Терек Грозни.