Португалците в Левски имат различна съдба дни преди старта на първенството. Кристовао Рамос от утре ще поднови тренировки наравно с основната група, което повишава шансовете му да играе срещу Черноморец Бургас. Крилото вече се чувства значително по-добре и не е изключено Илиан Илиев да разчита на неговите услуги в дебютната среща за Левски от първенството.

С Нуно Пинто, който от вчера е в София, положението е доста по-различно. Бекът ще трябва да се готви по индивидуално програма в следващите една-две седмици. Ако всичко върви по план, едва след това той ще може да се присъедини към останалите си съотборници.

Третият португалец в селекцията на Левски, таранът Жоао Силва най-вероятно отново ще остане резерва, както се случи и в мачовете с ФК Сараево. Нападателят към днешна дата остава втори избор за Илиан Илиев, след привлеченият от Локомотив Пловдив – Базил Де Карвальо.

След днешната тренировка Жоао Силва остана на терена, за да се подготвя допълнително. Куриозно е, че последните двама, които напуснаха игрището бяха именно конкурентите – Силва и Карвальо.