Старши треньорът на Славия Милен Радуканов изрази остро недоволството си от съдийството при равенството 2:2 с Левски днес.

Специалистът реагира доста крайно, когато видя повторенията на засадата при попадението на Димитър Макриев, с което резултатът стана 1:1.

„Малко сме разочаровани, че ни вкараха от две статични положения“, започна Радуканов.

„Чиста засада! Неприятна работа! Срамна работа, срамна работа! Това е срамота за футбола! Тия трябва да бъдат наказани! Съжалявам, но съм много афектиран! Кой ще ни върне трите точки на нас? Досега поздравявах момчетата за мъжеството, което показаха, сега какво да им кажа?“

„Искам да поздравя щаба и отбора за свършената работа. Допуснахме доста грешки, има да отстраняваме някои неточности, но се противопоставихме на един от лидерите в България. Като за първа стъпка беше добре. Можеше и да е по-добра, ако беше победа.“

„Бяхме разузнали Левски много добре, затова играхме с Радослав Василев отпред и Курдов зад него. Така се получи и първият гол, Ради му подаде. Гледахме на Левски всички мачове от подготовката, бяхме ги разузнали максимално.“, каза още Радуканов.

На пресконференцията след двубоя наставникът на Славия подчерта, че се извинява за първоначалната си реакция по повод гола на Макриев. Тогава бе запитан дали при първия гол на неговия тим също няма засада. "Тяхната е по-явна", бе коментарът на Радуканов.