Старши треньорът на Славия Милен Радуканов бе гост в предаването „Спорт 7“ на ТВ 7. Той сподели впечатленията си от изминалия кръг в „А“ група и очакванията си за следващия. Вчера Славия записа реми 2:2 срещу ЦСКА.

„Първата победа на Левски ми направи впечатление, както и обрата на Литекс в последните минути срещу Берое. Разликата е от 2 до 7 точки в актива на всички отбори. Има добра конкуренция, всички се борят и ще можем да дърпаме заедно нагоре българския футбол.“

„Сега ни предстои мач срещу Локомотив Сф. И там съм играл и срещу тях ще играем ожесточено столично дерби. И там имам приятели. Ще търсим победата и ще се опитаме да спечелим мача“, каза Радуканов.

„Гледаме постоянно момчета от школата ни. Всички треньори в школата изпълняват съвестно работата си и сигурно в бъдеще ще имаме добри футболисти.“

„Стефан Велков се прибра от националния отбор преди няколко дни. Господин Стефанов е говорил с него на темата за опита да бъде въвлечен юношеският национален отбор в черно тото. Иначе той е в страхотно физическо състояние, беше в групата за мача с ЦСКА и чака своя шанс. Той е страхотен тийнейджър, може би му дойде малко повече известността“, коментира Радуканов.