Старши треньорът на Славия Милен Радуканов бе доволен от успеха над Локо Пд с 4:1. Специалистът заяви, че успехът е можел да бъде още по-изразителен, с оглед на това, че „белите“ имаха и две греди.

„Доволен съм от победата срещу отбор от първата седмица. Поздравявам футболистите за старанието и себераздаването. Искам да благодаря и на целия ми екип. Знаете в какво състояние поехме отбора. Мисля, че имахме шанс и за още по-изразителна победа, въпреки че на моменти бяхме сковани. Имахме три греди, вкарахме 4 гола. Това не го бяхме правили от доста време насам. Понякога реагирам неправилно по време на мач на съдийски отсъждания“, започна Радуканов.

„Радвам се, че показахме дух и колектив“, каза още специалистът.

„За мен лично няма да е трудно да се мотивираме, за да играем във втората седмица. Надявам се и играчите да осъзнават, че с ежедневни тренировки може само да вървят на горе“.

„Не би трябвало да има значение къде играем, не се затваряме в глуха защита. Искам да играем по нашия си стил. Няма значение къде играем, трябва да се борим за победа“, завърши Радуканов.