Наставникът на Калиакра Каварна Радостин Трифонов заяви, че няма да подава оставка. Каварненци загубиха с 0:4 от Черноморец и така записаха пета поредна загуба. Въпреки поражението треньорът заяви, че е доволен от показаната от неговите футболисти игра.

„Първото полувреме бяхме по-добрият отбор, имахме и положения. През втората част също имахме положения. След втория гол се прекършихме, футболистите се изнервиха от двете неотсъдени дузпи в наша полза и много леко пуснахме другите два гола. Въпреки негативния резултат съм доволен от моите футболисти, днес те показаха как трябва да се играе", заяви Трифонов.

„Предната седмица мислех да си подам оставката, но разговарях с ръководството на клуба и реших да продължа работата с момчетата, пък докъдето стигнем. В някои ситуации не издържат, трябва да играят повече мачове. Ако не, ще търсим други футболисти догодина", каза още той.

Трифонов добави, че все още има шансове за оставане в групата.

„Решаващи ще са следващите три мача - гостуванията на Берое и Светкавица и домакинството на Видима-Раковски. Ако не спечелим тези мачове, няма за какво да се надяваме", категоричен бе треньорът на Калиакра Каварнa, цитиран от БТА.