Нападателят на Славия Радослав Василев очаква с  нетърпение двубоя срещу Левски, който ще бъде най-важен за  "белите" в оставащите кръгове до края на шампионата в "А" група. 24-годишният национал на България е с 9 гола през настоящата  кампания и има реален шанс да стане голмайстор номер 1 на сезон  2014-2015.

"Нивото във втората шестица е доста по-ниско, но имаме  мачове срещу Левски. Ще се хвърлим срещу тях с всички сили. Това са най-важните ни мачове до края на сезона. Не трябва да  подценяваме нито един съперник във втората половина на  класирането. Аз лично се чувствам добре подготвен да играя 90  минути на високо ниво. Това се видя добре в мача ни с  Лудогорец", заяви Василев на пресконференция.

В редовния сезон Славия загуби с 0:2 и след това победи  Левски с 3:1.  Нападателят призна, че в Славия няма финансови проблеми. "Дори и да е имало подобни проблеми, те са били минимални.  Финансово сме стабилни", продължи голмайсторът. Той говори и за квалификационния мач за Евро 2016 на  България срещу Италия, завършил наравно 2:2 миналата събота. "Представянето ни беше добро срещу именит съперник.  Резултатът 2:2 е реален, въпреки че ми се искаше да победим. Ще  се боря за мястото си в националния отбор в бъдеще. Надявам се  да имам шанс да играя", каза още Радослав Василев, който получи  наградата за футболист номер 1 на 23-ия кръг в "А" група.

Футболистът на Славия не знае към него да има интерес от  страна на чуждестранни или български клубове./БТА