Треньорът на Левски Славиша Йоканович е попаднал полезрението на испанския Тенерифе, пише сайтът на радио Марка. Изданието твърди, че сърбинът е бил предложен от близки на ръководството на испанския тим, който се представя доста лошо в Сегунда дивисион. В момента Тенерифе е на предпоследно място във втората по сила лига на испанския футбол.

Медията припомня, че наставникът на Левски е добре познат в Тенерифе от времето, когато е играл за клуба. В онези години тимът бе традиционен участник в елита на испанското първенство. В момента зад Тенерифе в класирането е единствено вторият тим на Реал Мадрид, който играе слабо през новата кампания.

По-късно от клубното ръководство побързаха да отрекат появилите се информации и съобщават, че не са контактували с Йоканович, както и с който и да е друг специалист. „Уважавайте треньорския екип, който в момента работи за клуба“, обявиха от Тенерифе.

Припомняме, че договорът на Йоканович с Левски е до лятото, а уговорката е, че разговорите за неговото продължаване трябва да стартират в края на календарната година. При назначаването на сърбина от Левски съобщиха, че инвестират в треньора, който трябва да избави „сините“ от кризата, която ги налегна през последните години.