Полузащитникът на Левски Радослав Цонев може да започне за първи път от началото на сезона като титуляр срещу Берое в неделя. Близнакът взе участие в почти всички срещи, но за малко минути. Често той влизаше в края на мачовете, но сега ситуацията е по-различна.

Божидар Краев поднови тренировки след проблеми с кръста. Той обаче ще е под въпрос до началото на мача. При това положение Стойчо Стоев трябва да избира един млад футболист, който трябва да играе по правилника на БФС.

Опциите са три – Краев, който има травма, защитникът Деян Иванов /също с проблеми/ и Радослав Цонев. Малко е вероятно треньорът да се довери на Владислав Мисяк, който се включва рядко от началото на сезона. Борислав Цонев е тежко контузен и се възстановява, а Мики Орачев е наказан за срещата с Берое, което ограничава опциите пред треньора на „сините“.

Ако Стоев се спре на Радослав Цонев, той ще играе на фланга. Очакванията са по другото крило отново да действа Роман Прохазка, а в центъра на атаката да бъдат Диаби и Бедоя, който ще напада от по-задна позиция.