Трима футболисти на сините не взеха участие в днешната тренировка. Дошлият от Хасково Цветомир Матев е с болки в стомаха и не излезе на терена.

Юсуф Рабех и Веселин Минев са с болки в краката и старши треньорът Станимир Стоилов реши да ги съхрани преди утрешното занимание, което отново ще включва бягане по часовник. Според треньора и тримата утре ще тренират наравно с останалите.

Дарко Тасевски и Шакиб Бензукан , на снимката, тренираха под ръководството на кондиционния треньор Ясен Екимов. Мароканецът престоя на терена по- малко време от Дарко. Утре Шакиб ще пътува до Тел Авив за изследвания в тамошна клиника.

Македонският национал пък изкара цялата тренировка и бе натоварен максимално от Екимов. Това накара Дарко да се помайтапи, че треньора му е взел душата. Основната група отиграваше тактически игри с топка. Станимир Стоилов от време на време повишаваше тон, когато някой не бе съсредоточен в упражнението.

Имаше и такива като Исмаил Иса, който впечатли съотборниците си с отиграванията му с глава пред противниковата врата. Боримиров и Томашич се изказаха ласкаво за уменията на младока. Следобяд сините няма да тренират на терена, а ще проведат възстановително занимание. Утре продължават с „любимото” им бягане с часовници.