От БФС обявиха графика до края на сезона в родния футбол. През предстоящата кампания ще се изиграят 32 кръга, а за Купата на България ще има по един мач на 1/16-финалите, а от там до полуфиналите етапите ще са с реванши. 

Финалът за втория по важност турнир в страната ще е на 28 май, само три дни преди края на първенството. Сезонът пък се закрива на 12 юни с мача на националите срещу Малта от европейските квалификации. 

Така след края на сезона ще има само месец почивка за родните тимове, преди да започне участието на повечето от тях в евротурнирите, където надпреварата се подновява по традиция в началото на юли. 

Иначе есенният дял на първенството приключва на 6 декември, когато ще се изиграе 19-ият кръг. Седмица по-късно ще се проведат реваншите от осминафиналите за Купата на страната и футболът ни излиза в двумесечна почивка. 

Пролетният дял се подновява на 22 февруари 2015 г. с първите четвъртфинални мачове за Купата. Седмица по-късно, на 28 февруари, се подновяват и пролетните двубои от първенството. 

Ето и разбивката по дати от сайта на БФС:

Програмата на БФС

източник: bfunion.bg

Програмата на БФС

източник: bfunion.bg

Програмата на БФС

източник: bfunion.bg

Програмата на БФС

източник: bfunion.bg