Двадесет годишният младежки национал Мартин Тошев, който получи контузия по време на последния шампионатен мач на Черноморец Бургас в Сливен, ще претърпи хирургическа интервенция утре в столицата, съобщиха от клуба.

Веднага след края на двубоя от 21 кръг, той бе прегледан от лекаря на акулите Христо Вълчев и медицинския консултант на тима доктор Николай Филипов, които констатираха тежката травма на нападателя.

Тази сутрин бяха направени допълнителни изследвания на Мартин Тошев, които потвърдиха първоначалната диагноза – скъсани предна и медиална кръстни връзки на дясното коляно.

Утре футболистът на бургазлии ще претърпи първата от двете операции, които ще бъдат проведени през месец. Това е най-добрият вариант за по-бързото възстановяване на футболиста според специалистите от столичната клиника, където ще бъде опериран Тошев.

Треньорите на Черноморец Бургас и съотборниците на Мартин искрено съжаляват за случилото се с техния футболист и колега, и му пожелават възможно най-скоро да се завърне отново на терена и заедно да радват футболните фенове на акулите.