Старши треньорът Сашо Станков по всяка вероятност ще направи пълна промяна в стартовия състав на Локомотив Пд за мача с ИФК Гьотеборг, който започва в 19 часа българско време. Наставникът ще заложи на повечето от тези, които са играли по- малко минути в предните две контроли. Само Здравко Лазаров и Асен Георгиев от започналите срещу румънците ще започнат и срещу шведите.

На вратата ще започне Кирил Акалски, пред него в защита отдясно наляво ще са разположени Костадин Марков, Асен Георгиев, Тихомир Трифонов и Ангел Йошев.

В халфовата линия като вътрешни ще играят Стелиос Илиадис и Амед Намуши, вдясно Александър Якимов, а вляво Станислав Маламов.

Двамата в нападение ще са Жозеф Мендес, не играл в предишните два мача и капитанът Здравко Лазаров.

Двубоят ще се играе на терен в района на Сан Педро, който е по- близо и от тренировъчната база на Локомотив.

От 19 часа българско време ще следим срещата Локомотив Пд – ИФК Гьотеборг в секцията ДИРЕКТНО на сайта Gong.bg.

ИФК Гьотеборг е шведски клуб, основан в Гьотеборг . Клубът е създаден на 4 октомври 1904 година и е спечелил 17 шампионски титли, 4 национални купи и 2 купи на УЕФА.

Пълна промяна в състава на Локо Пд за мача с ИФК Гьотеборг

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Двамата руснаци, Юрий Бавин и Антон Полюткин, напуснаха лагера на Локомотив Пловдив и си тръгнаха за Москва. Преди да си тръгнат , старши треньорът Станков поговори с тях и им обясни ситуацията и защо няма да разчита в този момент на тях.

Централният защитник Шериф Фати ще си отпътува утре за Франция.