Психоложката професор Татяна Янчева работи от дълги години с футболния отбор на Левски. Тя бе щастлива след победата на Гент, защото отборът измъкна победата с много воля и характер. Как видя тя успеха на Левски…

„Един такъв мач се печели с истинска борба по всички направления” - убедена е професор Янчева - „И спортно-технически и психологически. Аз лично съм много щастлива от начина, по който момчетата се борят, обръщат мачове напоследък, включително и този много тежък за нас двубой.”

Дали е имало вяра в успеха, след като Гент на два пъти повеждаше в резултата?

„Повярвайте в мен” - демонстрира самочувствие психоложката - „Момчетата са добре подготвени. Когато си търсиш победата на всяка цена, когато търсиш шанса, го намираш. Те го показаха на няколко пъти през този сезон. Дори успяха, въпреки проблемите с топките, които се оказаха най-трудни при вратарите. В крайна сметка един отбор затова е отбор, защото всеки може да покрива другия. Мен много ме радва, че при две вратарски, не мога да кажа грешки, отборът веднага се вдига и тръгва, защото резултата в крайна сметка е отборен.”

Според Татяна Янчева въпрос на добър колектив е успехът на Левски и това, че двамата вратари, Митрев и Петков, благодариха след срещите на съотборниците им за спечелените мачове.