Наставникът на Литекс Ангел Червенков най-вероятно ще направи леки корекции в своя състав за контролата с Цървена звезда утре. Мачът е от 17:30 часа на централния терен на хотелски комплекс „Калиста” в турския курорт Белек. Спарингът се явява последен за ловчанлии по време на подготвителния им лагер в Турция.

Очаква се треньорът на Литекс да заложи на по-различен състав в сравнение с мачовете с Тимишоара и Теплице, в които пусна една и съща единайсеторка. Предвид понатрупаната умора в част от футболистите и възможността да се изпробват нови варианти от досега използваните, в игра ще се появят някои от футболистите записали по-малко минути до този момент.

Тази сутрин отборът на Литекс направи първото си за деня занимание. Тренировката продължи около 75 минути и бе на терен № 2 на спортната база на хотел „Риксос”. В нея взеха участие всички играчи на Литекс, с изключение на контузения Георги Миланов, който се възстановява по специална програма. За днес Ангел Червенков е предвидил още една тренировка от 17:30 часа.