Локомотив София – Черноморец

Резонно е Локомотив да победи в този мач. Опитът е голямото предимство на домакините, макар че Черноморец разполага с футболисти, които играят добре на чужд терен. Въпреки това залагам за домакините – 1.

Спартак Варна – Литекс

Ще бъде изненада, ако Литекс не бие в този мач. Ловешкият отбор допуска колебливи игри срещу тимове, които не са от тяхното ниво. Прогнозата ми клони повече към двойка, но може да добавя и един малък хикс – Х2.

Пирин – ЦСКА

ЦСКА е отбор с по-големи възможности. Направиха хубава селекция и в момента „червените” вървят добре. Не вярвам ЦСКА да сбърка – 2.

Видима – Вихрен

Видима ще има проблем в този мач. Даже съм сигурен, че мачът ще излезе хикс – Х.

Берое – Марек

Сигурен съм, че такъв мач ще има. Това е добра възможност за домакините да се покажат пред факторите в града. Стара Загора е футболен център. Играчите на Берое ще са мотивирани и мисля, че ще спечелят тази среща. Това ще е полезният ход на домакините – 1.

Локомотив Пловдив – Черно море

Завързан мач най-вече, защото гостите показват добри амбиции, а и са им поставени високи цели. Въпреки това съм на мнение, че Локомотив Пловдив ще успее да победи - 1.

Славия – Ботев

Славия ще победи, защото Кузмановски доби достатъчно опит в България след няколко допуснати грешки в минали срещи. Ботев определено може да играе много добър футбол, но го показва повече в домакинските си мачове – 1.

Беласица – Левски

Традиционно Левски печели в Петрич. За разлика от ЦСКА, който е във възходяща форма, то „сините” имат спад в играта. Левски обаче трябва да излезе от това положение. Беласица също няма накъде да отстъпва. Този мач го играя Х2, но този път хиксът е по-голям – Х2.