Локомотив София - Вихрен

В отбора на Вихрен има подем. Този тим имаше нужда от такава промяна. Вече има нормален ред и дисциплина, защото имаше разни чужденци, които самите те не се познаваха, камо ли ние тук да ги знаем. Сега разполагат с много качествен треньор. Въпреки това Локомотив София е много опитен и добър състав и смятам, че ще успее да победи – 1.

Пирин - Литекс

Очаквам не толкова с игра, а по скоро с опит и организация Литекс да победи. Литекс според мен разполага с най-добрите футболисти в България, но нещата не вървят. Имам си мнение по въпроса, но не искам да го споделям. Този мач трудно може да излезе извън рамките на .

Локомотив Пловдив - Ботев

Мачът идва в недобър момент и за двата тима. Локомотив закъсня с подготовката, а и смятам, че загуби с махането на специалист като Иван Маринов. Труден мач за прогнозиране. По-скоро съм на мнение, че двата отбора ще си вкарат не повече от един гол, независимо в чия полза. Двубоят клони към Х.

Славия - ЦСКА

Аз мисля, че ЦСКА е много силен отбор в момента. Събраха много добри футболисти, разполагат с много добра организация на работа. Мисля, че и методите на треньора са много добри, той прави футболистите много спокойни. Очаквам победа на „червените” с един или два гола разлика. Не са убедителни, но са по-добри – 2.

Спартак Варна - Левски

Следя редовно и двата отбора. Не съм гледал само последната среща на Левски с Черно море. Казват, че „сините” излизат от кризата. Знам, че Левски играе от три-четири години едно и също. Когато някои от основните футболисти не са във форма, отборът става лесно разгадаем. При такова положение побеждават трудно. Спартак Варна се представя доста добре. Този мач е 0:0 или 1:0 в полза на един от двата отбора. Ако трябва да съм честен - Х2.

Видима - Беласица

Видима започна първенството неподготвен за А група. Нивото им идва малко по-високо. Нямат нужната игра, а и точки. Беласица е един от добрите отбори, въпреки че нито точките, нито класирането отговаря на нивото. Има малко преимущество за Беласица. Мачът е Х2.

Берое - Черноморец

Мачът е важен и за двата отбора. Черноморец тръгнаха добре, но после направиха много грешки, а програмата беше лека. В момента трябваше да са в тройката при всички положения. Въпреки всичко вървят в по-добра линия от Берое. Почти съм сигурен, че Черноморец ще спечели – 2.

Черно море - Марек

В този мач всичко може да се случи. Черно море не играе добре и феновете не искат да виждат отбора по този начин. Нищо не отговаря на критериите и очакванията анонсирани преди началото на шампионата. Навън няма къде да спечелят и една точка. Марек е добре организиран тим. Очаква се всичките им опитни играчи да са готови за този мач. Най-реално е тази среща да завърши наравно – Х.