Прогнозите на Михаил Мадански за третия кръг на А група

 

Литекс – Левски - 1

Зарядът в този мач ще бъде много голям. От една страна Литекс се нуждае крещящо от точки и победа именно срещу такъв отбор, от друга шампионите вече не са онова страшилище от миналия сезон, като основната причина е отпадането от Шампионската лига. Това неминуемо дава отражение на настройката им за игра. Доколкото си спомням последната победа на „оранжевите” над „сините” бе когато Люпко Петрович и аз бяхме начело на Литекс. Ловчанлии ще направят всичко да спечелят трите точки и аз залагам именно на тяхна победа.

 

Спартак – ЦСКА – Х2

Изключително труден за прогнозиране двубой от гледна точка на факта, че ЦСКА традиционно губи точки във Варна и то именно от Спартак. „Армейците” разполагат с много хомогенен състав, който обаче още не е обигран на нужното ниво. „Соколите” нямат право на грешка, макар че всяка грешка срещу ЦСКА не е толкова фатална. Залагам на равенство или на победа за гостите.

 

Беласица – Вихрен – 1

Залагам на победа на Бела по простата причина, че петричани не са толкова слаб отбор, независимо, че стартираха лошо в първенството.

 

Видима – Черноморец - Х

Това е много интересен двубой. Севлиевци въпреки тежкото поражение от Ботев в Пловдив са отбор, който играе добър футбол у дома. От друга страна пък Черноморец стартира летящо шампионата. Залагам на хикс.

 

Пирин – Ботев – 1

Съмнявам се, че Ботев може да счупи каръка и да вземе победа, макар че и двата тима се намират в своеобразен психологически подем. Считам, че победата ще бъде за Пирин.

 

Локомотив Сф – Марек – 1Х

Един на пръв поглед лесен за прогнозиране двубой. Но всеки, който подценява Марек и възможностите му да играе добре особено в защита ще сгреши. Тук залагам на резонната домакинска победа, но и не изключва едно равенство.

 

Берое – Локомотив Пд – 1

Домакините имат да си връщат на пловдивчани за онова 0:5 от миналия сезон. Несполучлив старт за Берое, недобра селекция, недобра подготовка. Сигурен съм обаче, че Ради Здравков може да мотивира и да подреди добре отбора си. Залагам на победа за домакините.

 

Славия – Черно море – Х

„Моряците” играят сполучливо на стадиона в „Овча купел”. Смятам, че този мач ще завърши наравно.