Поредният специалист, който даде своите прогнози за сайта Gong.bg е Георги Василев, ето и неговите очаквания, за това как ще се развият двубоите от 21-я кръг на А група.

Локо Сф – ЦСКА

Нормално е да се очаква интересна развръзка. Мисля, че точковият актив, който ЦСКА има в класирането, в голяма степен ще предопредели спокойствието и подхода им към мача, а Локо Сф ще се насочи предимно да гони втората позиция. Давам определено предимство на ЦСКА – 2.

Черно море – Левски

Доста неприятен противник за Левски е Черно море, особено през последните години. Левски не може да се похвали с кой знае какви успехи на стадиона във Варна, още повече, че сега има нов отбор, който иска да набира самочувствие, но Черно море е тим, който както се казва „Ако не бие Левски сега – кога?” – Х.

Берое – Ботев

Приятно впечатление правят изявите на Ботев през пролетта. Желая успех на Берое и Илиян - на този новосформиран отбор, който мина през огромни перипетии. Прогноза – Х.

Локо Пд – Марек

С последната си издънка на собствен терен Марек си създаде доста проблеми, но нямат много шансове срещу Локо Пд – 1.

Пирин – Вихрен

Местно дерби, което винаги е заредено с големи надежди и закани. Пирин определено е по-класният отбор, който гони и по-добро класиране, но все пак можем да имаме едно наум – 1.

Видима - Литекс

Друго т.нар местно дерби, въпреки че разликата в класата и класирането е голямо. Независимо от амбициите на Видима, мисля, че трудно ще могат да постигнат нещо. Определено давам предпочитания на Ловеч – 2.

Славия – Черноморец

С напускането на Лазаров Славия не е това, което беше есента. Черноморец пък набра доста този сезон, нищо, че е новак в А група. Амбициите им са големи, но в Славия има един допълнителен заряд от закачките между Херо и Венци Стефанов – Х.

Спартак Вн – Беласица

Това са отбори, които берат душа и всяка загубена точка ги праща към дъното, а всяка спечелена е глътка въздух. Мисля, че с малък резултат, но Спартак ще победи – 1.