Поредният кръг в групата на майсторите предлага осем срещи, в които едва ли ще има много и запомнящи се изненади.

Отборът на Вихрен( 14-и в класирането) е домакин на Марек (11) . Мачът е изключително важен за домакините и новият, стар треньор Филип Филипов. Всичко различно от единица ще е пагубно за тима на Коко Динев. Юри Васев пък направи с Марек добри игри извън Дупница, но все пак - 1.

Спартак Варна(13) е домакин на Берое(9). Ако Банев се върне начело на старозагорския тим , то мача е сигурна единица, ако не -може да продължи хубавата серия на Джаферович и Ко. Домакините имат повече нужда от трите точки. Очаквам - 1Х.

Видима Раковски (15) приема Славия (4) и всичко сочи за твърда двойка. Остава Стевица и футболистите да не снижават темпото. Плюс за домакините е отсъствието на контузения Здравко Лазаров в редиците на белите. Ако Видима вземе точка ще е изненада. Твърда двойка- 2.

Шампионът Левски (2) приема Черноморец (6) на националния стадион в София. Димитър Димитров идва без най-добрите си футболисти, но ако му се отдаде възможност би взел точка от любимия си тим. Левски ще е без Боримиров, което прави халфовата линия по- малко агресивна. Ако мачът не е единица, то Левски сдава титлата – 1.

Литекс (7) ще търси срещу Черно море (10) победа на всяка цена. Новият треньор Йешич засега повече говори за ЦСКА, но едва ли ще му е приятно ако не започне с победа. Черно море без Александров ще търси точката, но трудно ще успее – 1.

Последният Беласица (16) ще търси точки срещу отбора в подем Локомотив Пловдив (8). Ще е трудно на Ясен Петров и Камбуров, но не невъзможно. Много отбори взеха точки в Петрич. Тук всеки знак е очакван – 12.

Пирин (5) приема Локомотив София (3) . Тук очаквам победа на гостите, което няма да е прецедент за ст. „ Христо Ботев”. Домакините емоционално се изразходваха срещу Левски и по- скоро ще играят както с ЦСКА, Литекс и Спартак Варна – 2.

Водачът ЦСКА (1) приема Ботев (12) и едва ли ще пропусне да вземе трите точки. Проблем може да е вкарването на първия гол. Лилчо Арсов пази като лъв срещу червените, но едва ли в неделя ще успее да ги спре – 1.