Голямата звезда на ЦСКА Велизар Димитров е на път да напусне ЦСКА!

„Червената осмица” е пред подписване на договор с унгарския Залаегерсег. Според вестник „Дневен Труд” сделката е въпрос на броени часове.

Тимът на Залаегерсег в момента е на седмо място във временното класиране на Унгария.

Всичко това става без позволението на страши-треньора Стойчо Младенов, който категорично и на няколко пъти заяви, че не желае повече продажби през тази зима.

Въпреки това Георги Илиев и Кирил Котев са спазарени за Китай, а сега с почти сигурната продажба на Димитров е на път да избухнат сериозни противоречия между треньор и ръководството в лицето на Александър Томов.

Личният мениджър на Димитров Лъчезар Танев потвърди за Гонг новината, като каза, че до ден-два от клуба, трябва да отговорят на офертата на унгарците. "Чакам становището на ЦСКА. Ако са съгласни, Велизар ще пътува за Унгария за медицински прегледи".

Трансферният прозорец там затваря този петък, но според наша информация съществува "вратичка", която да позволи на чужд играч да бъде картотекиран със седмица по-късно и вероятно от Залаегерсег ще се възползват от нея.

Велизар Димитров бе доведен преди пет години и половина в Борисовата градина именно от Младенов и постепенно се превърна в един от най-големите любимци на публиката на „Българска армия”.