Привържениците на Локомотив (Пловдив) поканиха на среща собственичката на клуба галя Топалова. Поканата те обявиха чрез сайта на феновете www.lportala.net. Повече от 100 запалянковци проведоха снощи извънредна среща на клубния стадион, притеснение от положението в любимия им тим в резултат на започналата чистка.

Феновете излязоха със специална декларация, в която се казва:

Г-жо Топалова,

Общото мнение на феновете на Локомотив Пловдив е, че публично и многократно заявените от Вас амбиции спрямо ПФК "Локомотив 1936" Пловдив са неизпълнени. След всичко случващо се напоследък с любимия ни отбор сме убедени, че същите няма да се осъществят и занапред, тъй като политиката Ви ярко контрастира с реалността.

Също така, ние не приемаме откровената, безпардонна гавра с емблематични за клуба и историята му личности и отказваме да останем безучастни към случващото се в нашия отбор.

Каним Ви на среща с наши представители в удобни за Вас време и място, не по-късно от 7 юни 2008 г. Настояваме за Вашето лично присъствие на срещата, а не на Ваш пълномощник, тъй като в качеството Ви на собственик на клуба, Вие носите отговорността за неговото състояние и развитие.

В случай, че такава не се състои, това окончателно ще ни убеди, че заедно нямаме бъдеще и ще предприемем всички необходими мерки.