В петък следобед започна четвъртият кръг в родната А група. Първият двубой от него ще противопостави приятната изненада до момента Монтана срещу шампионите от Лудогорец.

Двубоят на стадион "Огоста" е от 17.30 часа и може да бъде наблюдаван в ефира на Diema Sport, онлайн на Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.

Новакът в А група определено впечатли с представянето си до момента. Момчетата на Ферарио Спасов започнаха сезона с хикс като гости на Берое, след което разгромиха Ботев с 6:0, за да се стигне до поражението с 1:2 в Ловеч, но и в този двубой монтанци бяха равностойни на съперника си.

Сега те са амбицирани да докажат класата си и срещу шампионите, които от своя страна са в серия от две поредни победи над Черно море и Левски, след като преди това между двете части на фиаското с Милсами, загубиха и от Литекс.

И в Монтана Лудогорец няма да разчита на последните си две попълнения - бразилците Кафу и Натаниел, които все още не са свикнали с тима.

Бруно Рибейро няма да може да разчита и на Джоди Лукоки и Йордан Минев.

Рибейро: Навлизаме във все по-добра форма

В лагера на Монтана също има проблеми с травми. Титулярният ляв бек Христофор Хубчев ще бъде извън игра около месец, след като има частично разкъсване на вътрешни връзки на лявото коляно. Нападателят Атанас Илиев също няма да бъде на разположение.

До момента двата тима са изиграли 4 мача помежду си в А група, в които Монтана няма нито една спечелена точка и само един отбелязан гол. Дали това ще се промени? Отговорът ще разберем от 17.30 часа!