Един от най-големите фенове на ЦСКА и приятел на екипа на Гонг Добри Стоянов гостува в предаването „Ники Кънчев Шоу“ по Дарик радио. Добри сподели още веднъж, че въпреки голямата си любов към ЦСКА има много приятели от вечния враг Левски и по думите му: „Има много левскари с голямо сърце“.

Добри Стоянов подчерта, че мачовете на любимия ЦСКА следи пред очите на коментаторите на Гонг по Дарик Радио. „Да слушаш мач с коментара на хората от Гонг е страхотно. Те са моите очи. Много от нещата дължа на приятелите си от Гонг“, сподели Добри.

В студиото на Дарик, освен водещият на „Ники Кънчев Шоу“ Ники Кънчев бе и Ники Александров, а Добри бе придружаван от Радослава Трифонова, която ще е с него и в бъдещото му пътуване до Мюнхен.

Добри Стоянов

източник: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

„Добри степенува мечтите си. Преди години искаше да се запознае с екипа, което се случи, а после - да присъства на мач на ЦСКА. Тази мечта също бе осъществена“, разказа Ники Александров за познанството си с Добри.

Целта на пътуването на Добри за Мюнхен ще е преглед в мюнхенска клиника. Надеждата на младежа е да може отново да вижда, тъй като е незрящ от няколко години. Като малък Добри Стоянов е виждал, но след лекарска грешка и усложнения загубва зрението си. Родителите му също са слепи и разчитат единствено на неговите грижи и помощ.

Наскоро Добри преминава преглед в елитна софийска клиника и с помощта на пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев, а с негова подкрепа ще бъде осъществено и пътуването до Германия.

Добри Стоянов

източник: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

„Шансовете да се подобри зрението ми са големи. Ретината поддава на един вид притискане“, сподели Добри и добави: „Имам вяра, но най-вече имам надежда. Надежда да бъда пълноценен като преди и да помагам на родителите и приятелите си. Не спирам да се боря.“

В Мюнхен Добри ще премине подробен преглед, за да преценят лекарите какво може да се направи в неговия случай.