По покана на президента на Славия вчера в България бе неговият колега, босът на отбора от Чемпиъншип Уест Бромич Албиън Джеръми Пийс.

Двамата са изгледали мача на Славия срещу Локомотив София, в който „белите” победиха с 2:1.

На този етап от белия клуб не признават за кой футболист е дошъл английският гост, но Венци Стефанов потвърди за интерес на „червеношийките” към негови футболисти.

Гостът от Острова е останал впечатлен от две неща на мача в Надежда. От отделни изяви на футболисти от двата отбора и от лошия терен.

Джеръми Пийс е гледал и второто полувреме на вечното дерби между Левски и ЦСКА (0:1) на стадион „Васил Левски”, но не е останал доволен от показаното от двата отбора. Дори е изразил учудване от това, че отборът на Левски е бил преди година в групите на Шампионската лига.

Президентът на Славия Венци Стефанов потвърди новината за гостуването му на английския му колега, но не назова дали Пийс е бил в България заради конкретен футболист на „белите”.

Стефанов заяви, че със сигурност през зимния трансферен прозорец Славия ще направи изненадващи трансфери както в посока към белия клуб, така и в чужбина.