Топбогаташите Стефан Шарлопов, Николай Гигов, синът на пловдивския бизнесмен Георги Гергов – Цветомир, спортните величия Христо Бонев и Христо Марков бяха част от 100-те ВИП-гости, открили най-луксозния петзвезден SPA Hotel PERSENK в Девин.

Изобилието от морски деликатеси и маркови питиета бяха само началото на 3-дневното парти. Завърналата се от Москва Силвия Кацарова вдигна адреналина на гостите и поощрена от закачливите въпроси на водещите на вечерта Нина Никол и Димитър Рачков даде ясен отговор какво е правила в руската столица: „Какво може да съм правила? Това, което правя най-добре – да пея, не съм ходила по мъже, ако това си мислите”.

Мъжката половина от присъстващите загря с еротичните танци на Балет Нова, а Вяра от Стар Академи пя заедно с Тишо Кептъна от Мюзик Айдъл. В разгара на вечерта на сцената изви глас Преслава. „Ти ли си новата ми?”, изцепи се Рачков, който дойде без приятелката си Мария Игнатова на партито.

По-рано вечерта хотелът бе осветен лично от Негово високопреосвещенство пловдивския митрополит Николай. А 10-минутна заря озари небето над Персенк. Дъжд от детелини, златни върби и брокатни палми се изсипа в град Девин. Черешка на тортата бе облечената в розово като кукла Барби фолкзвезда Андреа, която пренесе купона от ресторанта в нощния бар.

Двете с Преслава не издържаха и се впуснаха в еротични танци и заигравки с микрофона. Поздравите за собственика на луксозния хотел Николай Иванов продължиха до сутринта, когато той покани гостите да премерят сили в боулинга.