Отборът на Левски посреща Берое в един от най-интересните мачове от програмата на 9-ия кръг на А група.

Срещата е от 20.00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Двубоя ще можете да проследите на живо в Gong.bg, по Gong Play, Diema sport 2 и Дарик.

На „сините“ предстои да посрещнат Берое, който прави очаквано силен сезон и записа четири последователни победи в това съперничество. Играчите на Стойчо Стоев показаха добра форма, за да вземат победа от визитата си на Славия в последния кръг, докато Берое отново бе на ниво и взе точка от шампиона Лудогорец.

Главен рефер на двубоя ще бъде Станислав Тодоров.

Единствено Атанас Зехиров се възстановява от контузия и попада извън сметките на наставника Петър Хубчев за неделния сблъсък. Новото попълнение Исмаил Иса получи картотека за двубоя и попадна в разширения състав за сблъсъка.

От друга страна болки в кръста извадиха Божидар Краев от плановете на Стойчо Стоев за предстоящия мач на Левски. Младият полузащитник на "сините" отпадна от групата от 18 футболисти, докато в нея за първи път попадна новото попълнение Линел Китамбала. Очаква се обаче французинът да изгледа мача от пейката.

95 са двубоите, изиграни между двата отбора на ниво А група, като досега „беройци“ са надделявали 18 пъти срещу 50 победи от страна на „сините“. 27 са срещите, завършили без победител. Головата разлика е 96:171, в полза на Левски.

Последният успех на „сините“ срещу старозагорския тим е постигнат на 7 април 2013 година, когато тимът надделява с 2:0 на стадион „Георги Аспарухов“.

Във временното класиране Берое и Левски са разделени от две точки. Старозагорският тим има 14, а домакините в днешния двубой 12. Останете с Gong.bg, за да разберете как ще бъдат разпределени новите 3 пункта в мача тази вечер!

В ранния мач от неделната програма на А група Локомотив Пловдив посреща Пирин Благоевград. Мачът е от 17.30 часа и ще бъде предаван по Gong Play и Diema sport 2. Не пропускайте излъчването по Дарик, както и развитието минута по минута в Gong.bg.