Мачът между отборите на Черноморец и Литекс бе прекратен при резултат 0:0. Причината за това бе липсата на нормално осветление на стадиона. В 15-та минута на двубоя от 22-я кръг на А група, главният съдия Ивайло Стоянов прекрати срещата. Първоначално срещата бе прекъсната за около 15-20 минути, но след като стана ясно, че нормалното електричество няма да бъде възстановено реферът изпрати футболистите на двата тима в съблекалнята.

В 15-та минута част от осветителните тела на съоръжението спряха и стадионът потъна в полумрак, което попречи на нормалното провеждане на срещата.

Причината за угасналите лампи и прожектори, поне според информацията от клуба-домакин, се дължи на токов удар и прекъсване на главния проводник, което снабдява стадиона с електричество. Аварията е много сериозна и е извън стадиона, но за отстраняването й ще са нужни няколко часа, стана ясно от пресслужбата на Черноморец. От EVN не са успели да се ангажират с точно мнение, колко време ще отнеме за възстановяването на електричеството, което даде повод Ивайло Стоянов да прекрати мача.

Според първоначалните информации и по наредба, двубоят трябва да се проведе след 24 часа, в събота, в 21 часа. Но все още няма официално потвърждение от страна на делегираните лица.

Мачът между Черноморец и Литекс трябваше да се играе на 18-и април, а не на 15-и, но заради двубоя на „оранжевите” за Купата на България, той бе изтеглен за петък вечер. От страна на „акулите” изразиха нежелание за пренасрочването на мача, но в крайна сметка БФС се произнесе и двубоят започна в 21.00 часа, но бе прекратен в 21.15.